RSS

Hello school…

05 Jan

Dengan semangat baru, anak-anak bangun seawal jam 6 pagi. NN terjaga dengan sekali gerakan saja, seronok agaknya nak pakai baju baru, kasut baru dan beg hijau barunya. Bila aku suakan set pencil color yang baru, begitu ceria lagi wajahnya. Bermulalah alam persekolahan di tahun 2009 ini.

Aku sampai tepat pada masanya. Mula lah sibuk dengan segala macam tanggungjawab (pelik je ayat ni…) Semuanya urgent tapi mesti set priority supaya aku tak tenggelam punca. Seronok jumpa kawan2 semula setelah lama bercuti. Sedih mengingat kekawan yang dah bertukar, teruja nak mengenal kawan2 baru. Tahun ni jadual waktu nampak cantik tersusun, harap berkekalan sampai akhir tahun. Aku dapat set telekong  dari Indonesia (kain sutera jepun). Memang cantik. Tq Sue kerna ingat kat aku.

kain jepun from indonesia...beg telekong

Aku dapat tugas baru, mengendalikan kelab multimedia. Nak mula macam mana ye? Masih tak berkesempatan berbincang dengan rakan setugas (orang baru). Harap dia ada pengalaman di tempat lama. Yang aku tahun target tahun ni mesti siapkan website yang memenuhi keperluan semua. Apply ilmu yang aku dapat masa cuti hari tu. Ni pun dok search info nak buat website.

 
Leave a comment

Posted by on January 5, 2009 in coretan, tugas

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: