Yang mana satu…?

Mula je tahun baru, bermulalah juga pelbagai tugas baru. Tak sempat nak update blog cos time is so pack with all sorts of new activity. Sampai satu ketika tak tahu yang mana satu patut dibuat dahulu. All urgent!! Masa tak cukup pula rasanya. Pada hal tuhan dah buat masa cukup untuk buat segala benda, cuma kena pandai mengatur kerja. 

Hari ni mula perjumpaan Kelab Multimedia. Sekali pandang, ahli-ahli macam boleh deliver tugasan yang diberi. Harap-harap begitulah hendaknya. Bersemangat juga dengan kelab baru ni sebab boleh lah praktikkan ilmu kat u dulu. Sambil tu dapat tambah ilmu baru. Target nak buat website la, atas permintaan bos. Dok buat research sikit kt internet on how to manage multimedia club. Kena compare pelbagai domain. cari the cheapest dan paling efisen. 

Di samping tu kena update segala macam data di tempat kerja. Semuanya mesti update by the end of this month. Nak keyin mudah je tapi nak dapatkan data tu yang slow. Maklumlah orang lain tak faham kerja kita kalau tak pernah buat. Tak kena batang hidung sendiri! La ni kena outspoken sikit, demand kalau lambat dapat data. Apa-apa hal esok, aku yang kena jawap. Pada hal data tu untuk kebaikan dia orang juga.

Advertisements

One thought on “Yang mana satu…?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s