RSS

Mei… (cont.)

30 May

dapat satu lagi kad special, kali ni daripada arif. dia buat sempena hari guru… cantik! dia buat kat sekolah dan aku terima bila dia balik hujung minggu. nice to get a card like that. thank you adik.

tahun ni sambutan hari guru macam tahun lepas juga. lambat buat sambutan di sekolah sebab minggu peperiksaan. lagi tak best aku tak ada di sekolah. kena pi kursus di pangkor. tapi adalah minta budak-budak kelab buat presentation untuk hari guru. aku pesan kat depa ‘surprise me’ dengan kreativiti mereka. vanessa ada email kat aku. okaylah, menghiburkan, dengar kata ada yang terharu bila tengok persembahan tu. first projek kelab tak cukup setahun umurnya. congrad girls!

dapat sms dari member lama, katanya : “bila murid duduk…cikgu berdiri. bila murid diseligi…cikgu pulak kena gari. murid datang dengan BMW 7 siri…cikgu datang naik motor buruk road tax pun dah mati! murid pi belajar sampai PhD…cikgu baru berkira-kira nak sambung degree. namun begitu di dunia cikgu berbakti, moga di akhirat syurga tempat kita kekal abdi.!

 
Leave a comment

Posted by on May 30, 2009 in anak, coretan

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: