RSS

favourite amey…

05 Sep

dah 2 minggu amey tanya bila nak buat cookie kesukaannya ni. aku asyik tak sempat atau terlupa nak beli bahan2nya. So this weekend aku harap tiada halangan… bahan2 nya belum ada lagi, bila lah nak pi shopping ni. aku pun suka cookie ni. memang aku hantu chocolate dulu, kini dan selamanya. cuma sekarang berebut dengan anak2 la…he3

pernah cuba buat sendiri tahun lepas. itu pun setelah kawan2 setugas tunjuk cara yang mudah nak diikuti. rupa-rupanya ada acuan…memang senang. apa lagi aku pun terus pergi beli di kedai. tu yang amey tuntut buat lagi tahun ni. nak makan katanya. insyallah this weekend mesti jadi! Aku perlu beli choc masak(hitam dan putih), serbuk badam dan gula kastor aje, cos bahan lain dah ada kat umah.

hari ni search net, aku dapatlah link pelbagai resepi nak buat cookie ni. yang mana satu nak cuba ya?

Nanti bila jadi aku post la hasil kerja aku tu. amey mesti nak buat jugak…

 
Leave a comment

Posted by on September 5, 2009 in anak, favourites, yummy

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: