RSS

lagu raya utkmu anak2

09 Sep

dah 18 hari berpuasa tapi begitu cepat rasanya masa berlalu. tiap hujung minggu anak2 balik dari asrama, dapat berpuasa, dan berbuka bersama2. hanya afiq berjuang di balik pulau menghadapi saat getir dalam hidupnya. boleh dikatakan setiap malam dia talipon meminta restu untuk menghadapi trialnya. aku sentiasa mendoakan agar dia dapat meluahkan segala ilmu yang dipelajari di dalam bentuk yang membuahkan hasil di atas helaian kertas.
mungkin dia dah tak sabar nak balik, tambahan mendengar adik2 sentiasa ada di hujung minggu. sabarlah sayang, ibu sentiasa ingatkan along. semalam terdengar dalam radio IKIM.fm berkaitan kolaborasi raihan dan hujan merakam lagu raya. ibu cuba search di talian dan inilah hasil yang ibu dapat. tentu along suka… ibu pun suka lagu ni, simple, tapi maksudnya boleh direnungkan bersama.

 
Leave a comment

Posted by on September 9, 2009 in anak, favourites

 

Tags:

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: