RSS

makan pagi ni…

19 Nov

Pagi ni husband ajak gi breakfast di luar negeri… hahhaa… Lunas Kedah. Teringat kat Kafe Pak Ya, Taman Sejahtera, Lunas. Kedai hujung sekali di deretan rumah kedai. Kedai biasa-biasa saja, macam bangunan kedai tak siap pun iya juga. Dekorasi kedai boleh dikatakan tak ada langsung. Meja pun dalam 12 buah saja. Kena que juga la tadi sementara nak tunggu meja kosong. 

Menu: Nasi lemak, Bihun Goreng, Roti canai, Roti telur. Telur boleh order macam-macam gaya, rebus, goreng, goyang. Sebut jer… Dari tukang masa hingga ke waiter… otai-otai belaka. Cekap, pantas dan friendly semua. Aishah makan nasi lemak, siap bungkus lagi.

Harga dua menu macam dalam gambar atas tu baru RM4.80. Sedap…Aku rekomen korang mai makan sini. Ada suasana dapur mak-mak kita. Wajah-wajah tersayang terbayang-bayang.

 
Leave a comment

Posted by on November 19, 2016 in coretan

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: