makan pagi ni…

Pagi ni husband ajak gi breakfast di luar negeri… hahhaa… Lunas Kedah. Teringat kat Kafe Pak Ya, Taman Sejahtera, Lunas. Kedai hujung sekali di deretan rumah kedai. Kedai biasa-biasa saja, macam bangunan kedai tak siap pun iya juga. Dekorasi kedai boleh dikatakan tak ada langsung. Meja pun dalam 12 buah saja. Kena que juga la tadi sementara nak tunggu meja kosong. 

Menu: Nasi lemak, Bihun Goreng, Roti canai, Roti telur. Telur boleh order macam-macam gaya, rebus, goreng, goyang. Sebut jer… Dari tukang masa hingga ke waiter… otai-otai belaka. Cekap, pantas dan friendly semua. Aishah makan nasi lemak, siap bungkus lagi.

Harga dua menu macam dalam gambar atas tu baru RM4.80. Sedap…Aku rekomen korang mai makan sini. Ada suasana dapur mak-mak kita. Wajah-wajah tersayang terbayang-bayang.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s